Inleiding

In het voorjaar van 2009 werd het HPV-vaccin geintroduceerd in Nederland. Dat riep nogal wat vragen op waardoor ik met 6 (internationale) vrouwen een onderzoek naar dit vaccin (Gardasil en Cervarix) hebben ingesteld. Ons rapport met de bevindingen is wereldwijd naar bijna 1000 artsen, onderzoeks-instituten, w.o het Robert Koch Instituut in Duitsland e.d verzonden.

Ondertussen werd de druk enorm opgevoerd door het RIVM om maar zoveel mogelijk meisjes te vaccineren; dat ging gepaard met o.a. verlotingen van IPad,s en het inschakelen van het, inmiddels failliette, reclame-bureau Combat.

Ruim 80% van de bevolking heeft voor de leeftijd van 50 jaar eens in het leven een HPV-besmetting opgelopen. Dit gebeurt door sexueel/huid aan huid intiem contact.
Minstens 83% wordt door het lichaam zelf opgelost en is onmerkbaar.

Het HPV bestaat uit zeker 127 soorten waarvan plm. 25 strains mogelijk kwaadaardig  zijn. Dit zijn oa: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66 en 68.    Aangetoond is, dat HPV-66 een nauwe relatie heeft met baarmoederhalskanker. Let op: gerelateerd is niet hetzelfde als veroorzaken. Plm. 40 van de 127 strains zijn sexueel overdraagbaar.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2395061/

De overige strains hebben vaak geen nadelige fysieke gevolgen en worden door het lichaam (lees immuun-systeem) zelf ‘opgelost’ .


Het vaccin zou alleen beschermen tegen de strains 6, 11, 16 en 18. Dat betekend dat er 11, mogelijk kwaadaardige strains, overblijven. De strains 6 en 11 zouden in 90% van de gevallen genitale wratten veroorzaken (90%) terwijl de strains 16 en 18 mogelijk kanker veroorzaken (70%). (Uit de officiele rapportage van fabrikant Merck)

ER IS GEEN ENKEL BEWIJS DAT HET HPV-VACCIN BAARMOEDERHALSKANKER VOORKOMT !!

Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de Papillomavirussectie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in 2001 aan: “Een HPV-infectie is op zich onvoldoende voor de ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.”

http://jid.oxfordjournals.org/content/189/1/46.full.pdf

Ook professor Matthias Durst, kankeronderzoeker aan de universiteit van Jena stelt dat infectie met HPV nog geen kanker veroorzaakt. Volgens Durst zou tumorgroei pas na zeker 10 jaar genetische veranderingen in de chromosomen kunnen ontstaan.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/01/24/hpv-vaccine-averting-cancer-unproven.aspx

Andersom echter wel:

Dit is een citaat uit het onderzoeksrapport van Merck en de FDA d.d. 2005:
De fabrikant en de FDA geven onbetwistbaar aan dat meisjes reeds besmet met het HPV-virus en gevaccineerd worden met het HPV-vaccin, 44,6% (Gardasil) en 32,5% (Cervarix) meer kans hebben op kanker. (Table 17, pagina 13.: Applicant’s analysis of efficacy against vaccine-relevant HPV types CIN 2/3 or worse among subjects who were PCR positive and seropositive for relevant HPV types at day 1. [From original BLA, study 013 CSR, Table 11-88, p. 636])
PY at risk (Incidence Rate per 100 person years at risk, Observed Efficacy 95% CI HPV 6/11/16/18 CIN 2/3 or worse -44.6%

http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/briefing/2006-4222B3.pdf

Dit wat het RIVM/RVP antwoordt, op mijn vraag of zij bekend zijn met dit rapport en deze verontrustende info: RIVM/RVP: “Er is geen sprake van ‘als er een besmetting is met een kwaadaardige strain wordt de kans op baarmoederhalskanker met 44,6% verhoogd’.”

En Mevr. v. Leeuwen van het RIVM zegt: " Maar "dat is niet iets om ons zorgen over te maken," aldus mevrouw Van Leeuwen.

Van Leeuwen: "Het is gevonden in 1 studie, maar men moet zich hierover geen zorgen maken."

http://www.trosradar.nl/nieuws/archief/detail/article/hpv-vaccin-achtergrond/?tx_comments_pi1[page]=2

Uit diverse studie,s is dan ook inmiddels gebleken dat gevaccineerde vrouwen toch baarmoederhalskanker kregen.

http://zaplog.nl/zaplog/article/arts_hpv_vaccin_beschermt_niet_tegen_baarmoederhalskanker

Dr.Rebecca Carley benadrukt: “We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.” En: “Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”

Het aantal meldingen van bijwerkingen na vaccinatie met Cervarix is in 2012 verdubbeld volgens het Lareb. Wereldwijd is gemelde gezondheids-schade na een HPV-vaccinatie dagelijks nieuws en dat is m.i. nog maar het tipje van de ijsberg. Wat de werkelijke schadelijke gevolgen, m.n onvruchtbaarheid, zullen zijn van het HPV-vaccin zullen we pas op z,n vroegst over 7 tot 10 jaar weten. Wat we nu al wel weten is: onherstelbare schade aan de eierstokken, vervroegde overgang, GBS (Guillain Barre Syndroom), ME/CFS, spontane abortussen en talloze niet gediagnostiseerde ziektes waaronder hevige, niet voorbijgaande vermoeidheid en algehele misere.

 

Een van de vele schokkende ontdekkingen die ik deed tijdens mijn onderzoek naar het HPV-vaccin is wel de verklaring van de WHO:

Citaat van het WHO, 17-18 augustus 1992 te Geneve:

Als een "ongelukje van de natuur" onvruchtbaarheid kan veroorzaken, dan zal het ook mogelijk zijn vaccin,s te ontwikkelen om onvruchtbaarheid teweeg te brengen via immunologische route.

If an "accident of nature" could cause infertility, then it might be possible to develop vaccines to induce infertility by immunological pathways.

Conclusie:

-Beide HPV-vaccins Gardasil en Cervarix voorkomen geen kanker!!!
-Beide vaccins hebben tot nu toe slechts nadelige tot zeer nadelige bijwerkingen opgelevert.

http://sanevax.org/wp-content/uploads/2011/04/03.27.11-HPV-Vaccine-Fact-Sheet121.pdf

http://nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/Dossiers/HPV%20dossier%20website%20feb%202012.pdf

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/09/03/hpv-vaccine-anti-cancer-vaccine.aspx

http://kanker-therapie.nl/cervarix.html

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M22&ss=P1876&l=NL

http://www.lareb.nl/getmedia/9cbf9975-2db8-4c9b-b146-2b970bba158b/Lareb-rapportage-rvp-2012-web.pdf

http://en.wikipedia.org/wiki/Cervarix

 

Zo kwamen de klinische trials van Merck voor Gardasil tot stand:

  • 81% van de 69 studiecoauteurs financiële banden hadden met Merck;
  • 42% van de studiecoauteurs werknemer was van Merck;
  • en in 4 van de 5 papers een auteur tevens patenthouder was van Gardasil.

De promotie-folder van het RIVM voor ouders en meisjes waarin o.a. te lezen is:
Kan een 12-jarig meisje zonder toestemming van de ouder(s) geprikt worden?
Ja, dat kan. Tot 12 jaar mag een kind niet zonder toestemming van de ouder/verzorger gevaccineerd
worden. Vanaf 12 jaar mag dat wel. Als een meisje dat wenst, kan de vaccinatie worden toegediend; ook
als er geen toestemming door de ouders is gegeven !!!