Wat is een virus

Voor zover bekend zijn er minstens 127 HPV-virussen. Het is dan ook belangrijk, te weten wat een virus wel of niet doet.

Artikel van Rixta Francis:

"Kankerverwekkende virussen bestaan niet

Een tijd geleden begon ik steeds meer vraagtekens te krijgen bij de theorie van ziekmakende virussen en ik besloot dit eens te gaan onderzoeken. De bibliotheek had een boek over virussen en op YouTube vond ik een serie van 25 universitaire lezingen van een viroloog. Toen ik daaraan begon deed ik al snel een schokkende ontdekking: er is geen enkel bewijs dat virussen ziek maken! Het is niet meer dan een veronderstelling, die nooit is bewezen.

Virussen werden ontdekt rond 1900 (niet in een jaar, want het was eigenlijk een serie ontdekkingen). Iemand had een zieke tabaksplant en er was vastgesteld dat de plant geen bacteriële of schimmelinfectie had. Omdat men ervan uitging dat er een micro-organisme was dat de plant ziek maakte ging men daarnaar op zoek. Na veel filteren en kijken en nog meer filteren vond men uiteindelijk iets wat men omschreef als een virus. (Levende virussen kun je onder een microscoop niet zien. Voor een gewone microscoop zijn ze te klein en een elektronenmicroscoop dood ze direct. Men ziet dus alleen maar dingetjes die men virussen noemt.) Men heeft toen zonder nadenken en zonder verder onderzoek de conclusie getrokken dat het virus de plant ziek maakte. Dat werd gepubliceerd als een doorbraak en daarna heeft vrijwel niemand meer omgekeken. Maar bewijs dat virussen ziek maken is er niet en men heeft ook geen flauw idee hoe een bepaald virus bepaalde symptomen veroorzaakt. En als men dat na ruim honderd jaar virologie nog steeds niet weet mogen we wel aannemen dat men er gewoon gigantisch naast zit. Virologie is een hoax.

Dus hoe zit het dan met kankerverwekkende virussen? Dat verhaal is nog triester. In 1911 deed een onderzoeker proeven met een kip met een tumor en een virus. Hij sneed een stuk aangetast weefsel weg, filterde de kankercellen er uit en injecteerde de resterende cocktail in een andere kip. De tweede kip kreeg ook een tumor en de conclusie was dat het virus dus de kanker veroorzaakte. Maar de ingespoten cocktail bevatte uiteraard een groot aantal stoffen en de conclusie was dan ook geen wetenschap, maar wensdenken. Niettemin is dit zeer slechte onderzoek de basis waarop men nu het ene na het andere kankerverwekkende virus ontdekt.

Wat is dan wel de rol van virussen? In de natuur is alles in balans en alles dient een doel. Het idee van organismen die alleen maar ziekte en vernietiging veroorzaken past hier totaal niet bij. Zo zit de natuur niet in elkaar. Virussen zijn er dus voor een reden. En de meest voor de hand liggende verklaring is dat niet het virus de ziekte veroorzaakt, maar de ziekte het virus. Je kunt ziek worden door allerlei oorzaken en vervolgens komen er virussen die je helpen om weer gezond te worden. Er zijn aanwijzingen dat een ziek lichaam zelf die virussen aanmaakt en dat klinkt aanzienlijk logischer dan een organisme dat er alleen maar op uit is dood en verderf te zaaien. Virussen zijn onze vrienden en beslist niet onze vijanden. Proberen ze weg te pesten met een vaccin is dus onzinnig.

Dezelfde symptomen gaan vaak samen met een zelfde soort virus. Dus als een vrouw baarmoederhalskanker heeft valt het te verwachten dat ze ook een humaan papillomavirus heeft. En dat is dan maar goed ook, want ze heeft het nodig. Ik zeg “een zelfde soort virus”, omdat virussen helemaal niet identiek zijn. We zijn allemaal verschillend en hebben dus ook allemaal verschillende virussen. Virologen noemen dat mutaties, maar het is logischer om gewoon te accepteren dat we allemaal uniek zijn en dat onze virussen dus ook uniek zijn.

Dus wat doet het Gardasil/Cervarix vaccin? Het probeert een virus te voorkomen dat je nodig hebt als je ziek wordt. Als dat al zou lukken zou het een slechte zaak zijn, maar gelukkig is de natuur slimmer en het vaccin werkt niet. Maar het vaccin maakt wel ziek! Er is nl. een groot probleem met virale vaccins. Men zegt dat die worden gemaakt van “puur virus”, maar er bestaat helemaal geen puur virus. Virussen zijn veel te klein om geheel uit te kunnen filteren en “puur virus” is dus per definitie vervuild met allerlei zaken, die soms wel en vaak niet bekend zijn. Dus een vaccin gemaakt op basis van zo’n virusmonster is ook vervuild. Zulke virusmonsters worden altijd genomen van levende organismen en dus zal ook de oorzaak van het virus vaak in het vaccin worden meegenomen. En dat is er dus de oorzaak van dat er steeds meer gevallen van door het vaccin veroorzaakte baarmoederhalskanker komen.

Samengevat: virologie is een hoax en het HPV vaccin kan alleen worden omschreven als pure kwakzalverij. Gevaarlijke kwakzalverij.

---

Een HPV-infectie veroorzaakt geen baarnoederhalskanker: sterker nog...............HPV-virussen beschermen tegen baarmoederhalskanker.

http://vaccineimpact.com/2015/study-hpv-infections-not-necessary-for-development-of-cervical-cancer-are-hpv-vaccines-worthless/

http://www.greenmedinfo.com/blog/hpv-vaccine-maker-s-study-shows-natural-hpv-infection-beneficial-not-deadly

http://www.greenmedinfo.com/blog/hpv-vaccine-maker-s-study-shows-natural-hpv-infection-beneficial-not-deadly?page=2